Logo HartaBrasovului.ro

Oficiul postal nr. 2

Servicii Oferite:

Mandat postal international / Eurogiro / Western Union / On-Line Money Order / E-mandat / Plati prin posta / E-Post

Adresa:
B-dul Garii nr. 5
Telefon: 0268 419 627

Persoana de contact: Tomescu Gizela

Program de lucru:
L-V: 07:00-20:00
Localizare: Bulevardul Garii, Brasov, BV, ROMANIA
Deschide Site Oficiul postal nr. 2

Comentarii

6
Alina - 25 Jul 2012, 10:23 am
Buna ziua. Am si eu o nemultumire cu privire la posta din cartierul Noua. Aici postasita ii aduce mamei pensia si la o saptamana mai tarziu. Cand toti pensionarii din cartier au si cheltuit-o, mama inca nu a primit-o. Iar cu somajul sotului este aceeasi problema, intarzie cate 7-9 zile. Probabil ca daca nu primeste bacsis nu manifesta interes. Luna urmatoare voi apela la protectia consumatorului daca pensia si somajul nu vin in timp util. Va multumim.
5
Mihaela - 07 Jun 2012, 02:28 pm
Cat dureaza sa primesc un colet in Constanta, din Brasov? Astept un colet care a fost pus marti si sunt nerabdatoare.
4
Traian Barbescu - 21 Feb 2011, 09:36 pm
Pana azi, 21.02.2011, nu am primit cupoanele de pensie pe numele meu si al sotiei. Adresa Paraului nr. 8, bl. E8, sc. A, ap. 3. Doresc urgent cuponul, fiindu-mi necesar la biletul de tratament. Postasul s-a schimbat si nu il cunoastem. Probleme au fost si cu aducerea pensiilor pentru persoanele care primesc pensia acasa.
3
Oana - 14 Jul 2010, 12:30 pm
Site-ul dumneavoastra mi-a fost de mare ajutor.

Vroiam sa va felicit.
2
D - 18 Aug 2009, 09:32 am
Sa nu zic ce parere am eu de Posta Romana... Trebuia sa primesc cartea de munca de la fostul loc de munca, dar postasul "a uitat " sa mai livreze pe Paraului, si nu o data... de doua ori! Dupa toate astea, era sa imi pierd noul loc de munca. Daca as pune mana pe postasul ala...
1
bercaru - 27 Feb 2009, 10:04 am
Buna dimineata,
Intampin o problema de serviciul postal si consider ca nu este normal ca un factor postal care trebuie sa-si duca la indeplinire sarcinile de servici sa se multumeasca doar ca a trecut ziua si.............a facut NIMIC. Pe str.Traian domnul(a) nu duce la capat sarcinile de servici.
Acest domn(a) lasa intotdeauna avizul nr2 si data pe stampila este cu multe zile in urma......Eu imi verific in fiecare seara posta si nu este prime data cand primesc avizul nr2 cand situatia de a ridica coletul s-au alocatia este tarziu..........sunt fff revoltata si tot odata insist sa rezolvati aceasta problema deoarece voi fi pusa in situatia in care sa fac mediatizata aceasta problema.Am constatat ca sunt multi vecini care intampina aceasta problema legata de serviciile factorului postal.
Va multumesc anticipat,
Cu respect,
Ecaterina Bercaru