Logo HartaBrasovului.ro

Banc Post (sediul central)

INFOLINE Bancpost: 0800 110 200

LINIE URGENTA CARDURI DEBIT
Pentru anuntarea pierderii, furtului, blocarii/capturarii in ATM sau utilizarii frauduloase a cardului emis de Bancpost sau pentru orice alte situatii de urgenta.
Linie disponibila de luni pana vineri intre orele 8:00 - 19:00.
Pentru blocari carduri, linia este disponibila 24/7.
Telefon: 021 408 50 50
Fax: 021 408 50 60

SERVICII CLIENTI (Sugestii si Reclamatii)
Pentru a semnala orice problema intampinata in colaborarea cu Bancpost.
Telefon: 021 308 08 04
Fax: 021 327 55 66

Pentru informatii despre produsele Bancpost:
Luni - Vineri: 8:30 - 20:30
Sambata: 9:00 - 14:00
Localizare: Bulevardul Mihail Kogalniceanu, Brasov, BV, ROMANIA
Deschide Site Banc Post (sediul central)

Comentarii

4
Mih - 11 Jul 2012, 01:28 pm
Toate bancile din Romania sunt la fel. Daca puteau angaja nemti erau altfel dar asa, au angajat romani si noi nu prea stim sa fim profesionisti in niciun domneniu, din pacate! Greseala este si a noastra ca acceptam chiar orice din partea bancilor. Decat sa scrieti pe site eu propun sa-i reclamati la protectia consumatorului.
3
Daniel D. - 12 Oct 2010, 09:59 am
Va dau un alt nume de neprofesionist din cadrul Banc Post (sau EFG Retail Services): Elena Busa (sau cam asa ceva, ca vorbea fara vocale). Ma intreb daca la Departamentul de Resurse Umane din cadrul Banc Post lucreaza profesionisti... sau astia s-au plictisit de serviciu?
2
Daniela D. - 12 Oct 2010, 09:48 am
Culmea neprofesionalismului si a nesimtirii este la Banc Post. Si sunt afirmatii blande. O persoana pe care nu o cunosc si care locuieste in alt capat de tara a contractat un credit si a dat numarul de telefon mobil al fiicei mele. "Profesionistii" de la Banc Post au primit cu entuziasm informatia, au dat creditul iar acum, in fiecare luna, de n ori pe zi, o suna pe fiica mea si o apostrofeaza. Ideea e ca fata mea este studenta in Anglia si o costa fiecare telefon dat de nemernici. Desi am incercat sa rezolv amiabil cu ei si sa le spun cu cuvinte frumoase cat de prosti sunt si ca pierd vremea la serviciu, nu inteleg... atat sunt de prosti. Acum incerc sa sun din nou dar raspunde aceeasi persoana care are "informatii limitate cu privire la numerele de telefon a persoanelor cu putere de decizie". PROSTILOR! DILETANTILOR!
1
vladmireu - 20 Sep 2010, 05:34 pm
Buna ziua, in urma cu 2 ani am luat de la Bancpost un credit de nevoi personale in valoare de 5000 de euro cu dobanda fixa in primele 3 luni si variabila dupa 5 ani. Dupa 1 an am ramas fara loc de munca, iar rata de 600 lei pe luna o achit cum pot, desi am acumulat si 32 zile de intarziere. De atunci sunt tot timpul in urma cu o rata, si a inceput calvarul telefoanelor in fiecare zi. De dimineata pana seara primesc telefoane de la Bucuresti pentru a mi se aminti ca am o rata restanta. Sunt atat de nesimtiti incat au inceput sa sune si la vecini sa-i intrebe de ce nu pot achita creditul la "minunata Bancpost" - o banca de cac...t. Aceasta incalca confidentialitatea datelor cu caracter personal. Am reusit sa vorbesc cu boul care a sunat la vecini si l-am intrebat daca el era, la care a raspuns razand ca da si mi-a inchis telefonul. Numele lui este Bogdan Movileanu (asta in cazul in care-si cauta numele pe Google).
M-am saturat de atatea telefoane, dau si bipuri, nu se mai poate...